HTML

Agyi villanások!!!

Ha van egy ötletem, vagy nem hagy nyugodni egy gondolat, - esetleg úgy gondolom, hogy mást is érdekelhet az ami engem! - azt írom le.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

ÁTOK

2008.06.13. 18:30 lordblog

Olyan elkeseredett vagyok, hogy arra nem találok jelzőt. Sajnos szívtáji problémáim miatt sok gyógyszert szedek. Problémám olyan jellegű, amelytől már hátralévő életem során nem tudok megszabadulni, életem végéig gyógyszert szednem kell, - illetve nem kell, csak ha élni akarok még valameddig, és a halálomat nem a közeljövőre terveztem.

A gyógyszertárban voltam és többek között BETALOC az egyik fontos gyógyszer amit rendszeresen szedek. Nem olyan nagy meglepetés volt a fizetendő összeg, de annyi ezer forintnál nem tűnik fel a százas nagyságrendű eltérés, a memorizálásról már rég leszoktam mert folyamatosan változik valaminek az ára. Nyugdíjam nem emelkedett olyan mértékben mint ahogy az árak emelkednek.

Rossz mégis megnézni a pénztártól való távozás után a blokkot, nem is nagy szórakozásom ez a tevékenység. Most megnéztem!!!

Képzeljék, azóta is a gutaütés kerülget! - a 75,-Ft-os BETALOC durván 800,-Ft-ba került!!!

Van olyan személy, aki lehetőséget ad az emelésre! - van olyan személy amelyik fel is emeli! - van olyan személy aki gondolkodás nélkül emeli fel! - van olyan személy aki tudja, hogy minek az árát emeli fel és azt is tudja kinek az amúgy is szomorú életét keseríti meg még jobban! No most MEGÁTKOZOM EZEKET, ELŐBB DÖGÖLJENEK MEG MINT ÉN FOGOK!

SZERENCSÉTLEN HÜLYÉK, AZ EU-VAL JÖTTÖK MINDÍG, CSAK A NYUGDÍJAT NEM IGAZÍTJÁTOK AZ EU-HOZ!!! AZT KÍVÁNOM, HOGY TI IS ÉRRENDSZERI BETEGSÉGBEN DÖGÖLJETEK MEG! 

Szólj hozzá!